Mi a kattanj.hu lényege?
Te pontot gyűjtesz azzal, ha mások weboldalát megnézed, facebook-os oldalakat lájkolsz, mások twitteres követőjévé válsz, vagy megnézel egy youtube videót.
A gyűjtött pontjaidat felajánlhatod másnak, hogy megnézzék weboldalad, lájkolják facebook-os oldaladat, a twitteren kövessenek, vagy megnézzék youtube-ra feltöltött videódat.
Természetesen te döntöd el, hogy a lehetőségekből mennyit használsz, és ezekért mennyi pontot adsz másnak. Azt kell tudnod, hogy a felajánlott pontod a látogató számára 1-gyel kevesebbet fog érni. Tehát pl. ha Te felajánlod a maximális 10 pontot, azért a látogató 9 pontot fog kapni, de ő annyit is fog látni a weboldal, facebook, twitter és videó kilistázásoknál.

Hogyan tudok pontot gyűjteni?
Több lehetőséget is találsz pontgyűjtésre. A legfőbbek:
1. A Weboldal felhőcskére kattintva 4x6 weboldal ajánlatot kapsz. Amint a "Kattanj rá" gombra kattintasz, egy felugró ablakban megjelenik a kért weboldal. Amennyiben legalább 30mp-ig böngészed az oldalt jóváíródnak a kijelzett pontok.
2. Lehetőséged van facebook oldalak "Like"-olására (Tetszik).
3. Twitteres fiókok követéséért is pontot kapsz.
4. Valamint Youtube videókat is nézhetsz - pontot az első 30mp megnézése után kapsz.
5. 25 pontot kapsz, ha referral linkeden keresztül regisztrálnak be --> ingyen pontok
6. Minden nap, ha belépsz oldalunkra, 10 bónusz pontot kapsz (24 óránként).
7. Vásárolhatsz pontokat --> Banki utalással

Mi az Xpont?
Beépítettünk egy Xpont rendszert, mellyel a weboldalak megnyitásánál tudsz szöveges hirdetéseket megjelentetni. A hirdetés a 30 másodperc lejárata előtt 5 másodperccel jelenik meg. Ezzel nem vonjuk el teljesen a weboldalra irányuló figyelmet, de akit érdekel a hirdetés, egy új ablakban nyithatja azt meg. 
Új hirdetést a Saját tartalom / Szöveghirdetés menüpont alatt tudsz felvinni.
 Az Xpontjaidat a szerkesztő felületen, illetve a kis sárga kacsa hasán is láthatod. Itt, ha a pontokra kattintasz, eljutsz a szerkesztő felületedre.

Xpontok szerzése

- Ha megnézel 25 weboldalt, 25 Xpontot kapsz. Ezt minden nap hajnali 4:00h-kor nullázuk le, tehát 3:50h-kor már ne kezdj bele a 25 weboldalba :)

- A zöld boxban is tudsz 10 Xpontot szerezni, ha a hirdetésnél megjelenik a kis sárga csillag. Arra kattintva megnézheted a hirdető weboldalát egy új ablakban. Itt maximum 8 hirdetés jelenhet meg, ha több van, akkor váltakoznak.

- Ha kitetted a referralos banneredet, vagy elhelyezted a linkedet pl. facebookon, fórumon, chaten, bárhol, és azon keresztül beregisztrál egy felhasználó, és még vásárol is pontokat, akkor a vásárolt pontjainak 20%-át jóvá írjuk neked Xpont formájában.

Lehetőséged van 1 napra megjelenni a kiemelt zöld boxban is 600 Xpontért cserébe.

Mikor kapom meg a pontjaimat?
Pontjaidat azonnal jóváírjuk, amint a rendszer jelzi azt, hogy sikeresen teljesítetted a kért feltételt (pld. megvártad az x másodpercet, vagy likeoltál a facebookon, stb).

Mennyi pénzt kereshetek?
A Rendszer nem pénzalapú! Mi nem elérhetetlen célokat tűzünk ki eléd! Nem kell 1569467 pontot gyűjtened... de pénzt sem adunk. Itt egy oda-vissza elv működik. Ha te aktivitást mutatsz más felhasználók felé, akkor ezeket ők viszonozzák (az addig megszerzett pontjaid fejében).

Hogyan tudom a saját weboldalamat reklámozni?
Kattints a "Saját tartalom" gombra (a logó mellett van), majd a megjelenő menüből válaszd ki a "Weboldal" fület. Itt az űrlap főbb mezőinek kitöltésekor megadhatod, hogy mennyi pontot ajánlasz fel másnak a látogatásért. Ugyanitt választhatod ki, melyik weboldal előnézetet (weboldaladról kicsinyített képet) választod. Ha az első opció marad aktív, és nem jelenik meg a weboldalad kicsinyitett mása, akkor válaszd a következő mezőt. Ebben az esetben a mentés után néhány órát várnod kell, míg autómatikusan elkészül a kisméretű kép.

Miért nem látom a listában a saját weboldalamat?
A rendszer úgy van kiépítve, hogy a napos felhő alatti listában csak az egyéb felhasználók elemei jelennek meg.

Megkértem egyik barátomat, hogy nézze meg, szerepel-e weboldalam a kilistázásban, de nem látta ott a honlapomat, ez miért van?
1. Az egyik oka az lehet, hogy elfogytak a pontjaid
2. A másik, hogy a nagyobb pontszámmal rendelkező weboldalak a te oldaladat kiszorították a 4x6-os listából. De ne keseredj el, amint eltűnik egy meglátogatott weboldal a listából, úgy egy újabb kerül be (láncszerűen).
(ezen jelenség mindegyik modulban előfordulhat)  

Mi a megoldás, ha a látogatás számából evidens, hogy nem látogatják a honlapomat?
Szükséges növelni a látogatásért felajánlott pontszámot. Pl., az alap 2 pontról 6 pontra - így az összes 2,3,4,5 pontos oldalt megelőzi a listában.

Melyik a legjobb stratégia?
Fontos jól meghatározni mi a legfőbb cél. Ha egy adott területen akarsz elérni gyors eredményt, akkor csakis arra kell összpontosítanod. Ha például az a célod, hogy a céges, rajongói facebook oldalad minél többen likeolják, akkor:
1. a többi feltöltött elemed (weboldalak, twitter, videó) tedd inaktívvá, vagy töröld;
2. válassz ki egy minél nagyobb pontszámot, így a lista elemeinek élvonalába kerülsz.
Ha konstans mód szeretnél látogatókat a honlapodra, vagy nem túl gyors twitteres követő növekedést, akkor ezeknek az elemeknek kisebb pontértéket adj.

Van esetleg egyéb módja, hogy pontot gyűjtsek?
Minden nap kapsz 5 pontot, ha bejelentkezel a kattanj.hu weboldalra (24 óránként)
Ha belépés után a pontszámos felhő alatti "... ingyen pont?" szövegre kattintasz, kiderül minden :)


Mit tegyek ha már elfogyott az összes kilistázott elem?
Lehetőséged van ajánlani minket. Amennyiben kiküldesz meghívót, pontot adunk. Természetesen ha sok meghívót küldesz ki a rendszeren keresztül, akkor sok pontot adunk. Azért külön pontot kapsz, ha a te követő linkeden keresztül regisztrálnak a rendszerbe (ezért a közvetlen ismerőseid kérd meg, hogy ezen keresztül lépjenek fel az oldalra és úgy regisztráljanak). Azért is ponttal jutalmazunk, ha fórumokon szólsz néhány jó szót az érdekünkben; akár egy mondatban + egy link ami a főoldalra mutat (erről kérünk egy emailes értesítőt). Figyeld folyamatosan az "ingyen pontok" szöveget a főoldalon.

Miért írja ki, hogy érvénytelen videó feltöltés?
A rendszerbe !!!csak!!!! youtube videót tudsz belinkelni, és azt is csak akkor, ha külső fiókos, vagyis saját csatornádon belüli videómegtekintés linkjét nem fogad el a rendszer.

Miért nem tudok facebookos oldalakat Like-olni?
Csak akkor tudsz céges oldalakat Like-olni, ha előbb kapcsolatot létesítesz a kattanj.hu rendszer és a facebook között. Engedélyezned kell az oldalunkat a facebook felé. Amint ezt megtörtént, lehetőséged van likeolni. A facebooknál 2 tetszik gomb fog megjelenni, de mindig a felsőre kell kattintani. Pontot csak abban az esetben kapsz, ha a facebook oldal a like-olás után már nem látható.

Van arra lehetőség, hogy ne lássam az összes kategóriát?
Igen, lehetőséged van csak az általad kiválasztott kategóriában található weboldalak, facebookos oldalak, youtube videók listázására.
Nézd meg az erről készített videónkat!

Ékezetes domain nevem van és nem jelenik meg a kis kép a weboldalamnál. Mi a teendő?
Ha ékezetet tartalmaz a domain neved, akkor látogass el a http://www.domain.hu/domain/ekes/ weboldal aljára, ahol beírhatod az ékezetes domained. A kapott eredményt kell megadni a weboldal feltöltésnél, és az egyik generálót választani.

Ha több szóból álló ékezetes domained van, akkor a következő megoldással tudod meg az ékezet nélküli változatát:
Írd be a google keresőjébe az ékezetes domained, majd a kapott eredménynél kattints az oldal tárolt változatára. A fenti sávban láthatod weboldalad ékezet nélküli változatát.

Feltöltöttem több facebookos oldalt, de nem szeretném egyszerre hirdetni, van erre lehetőség?
Minden tartalom inaktiválható weboldalunkon, tehát a facebookos oldalakat, weboldalakat, twitteres fiókot, feltöltött videókat egyaránt lehetséges inaktiválni/aktiválni.

Van 1-2 weboldal, amely új ablakban nyílik meg. Ez miért van?
Vannak weboldalak, melyek nem engedik megnyitni magukat frameben, emiatt eltüntetik a számlálót. Ezeket a weboldalakat ezért új ablakban tudod megnyitni, de természetesen a pontot ebben az esetben is megkapod. Ezeknél az oldalaknál nem aktiválható a Google +1.

 

Hol jelenik meg a Google +1?
A weboldalak megtekintésénél az infósávban látható a pontok jóváírása után. Természetesen csak azoknál a weboldalaknál, amelyeknél a "Saját tartalom/ Weboldalak" -nál beállításra került a G +1 (alapból inaktív), illetve van legalább 5 pontja.

 

Kiemelt hirdetés tartalma változtatható?
Természetesen igen. Mi alapból azzal a tartalommal töltjük fel a kiemelt hirdetést, amellyel fel lett töltve a felhasználó által. Ha több weboldalad, facebookos oldalad, youtube-os videód van feltöltve, akkor E-mailben írd meg nekünk, hogy mit szeretnél megjelentetni.

Weboldalad neve:
Weboldalad elérhetősége:
Weboldalad leírása (max. 120 karakter):
Facebook oldalad elérhetősége (a kis kép csak abban az esetben jelenik meg a hirdetésednél, ha rendszerünkbe is feltöltötted a facebookos oldalad):
Twitteres elérhetőséged:
Videód youtube elérhetősége:

Ne felejtsd el megadni felhasználói nevedet!

Hirdetésed mellett megjelenik majd egy kis sárga csillag. Ha erre kattintanak a felhasználók, egy új ablakban fog megnyílni weboldalad, amelyért +10 Xpontot kapnak.
 

Miért váltakozik a pontjaim színe? Hol narancs, hol meg zöld.
Normál esetben a pontok színe zöld. Ha narancs, akkor az azt jelenti, hogy nincs kellő számú pontod ahhoz, hogy a feltöltött tartalmaid megjelenjenek. Ez a szám: tartalmaidért felajánlott pontok száma szorozva kettővel. Ha a weboldalnál bejelölted a Google plusz 1-et is, akkor azt is számold (5 pont)

 


Videók
Kattanj.hu - weboldal feltöltése

Kattanj.hu - kategóriák szűrése

Kattanj.hu - videó feltöltése

Kattanj.hu - facebook oldalak Like-olása

Annyiban változott a Like-olás, hogy beépítettünk még 1 Tetszik gombot.

Like-olni mindig a felső
Facebook Like gombbal kell!!!

Magyarország     Románia     Szlovákia     Csehország