Kattanj.hu Nyereményjátékok

 


Marketing Medve Nyereményjáték

Időtartama: 2011. október 24-től 2011. december 8-ig

Mivel a Marketing Medve Nyereményjátékán nem jutottunk be az első 100-ba, így mi sorsoltuk ki a két szerencsés nyertest az ígéretünkhöz híven.

A sorsolást, illetve a pótsorsolást is a http://random.org oldalon található véletlenszám-generátor segítségével végeztük el, a felhasználók ID száma alapján. Többször is kellett sorsolnunk, mert vagy nem volt 1 tartalma sem feltöltve a nyertesnek, vagy nem volt meg a 100 eseménye.
A nyerteseknek gratulálunk!

 
 

Ha szavazatoddal támogatod a Marketing Medve weboldalán látható reklámunkat, esélyed lesz megnyerni a 100.000 Ft-nak megfelelő pontszámot, azaz 100.000 pontot, amivel hirdetheted weboldaladat, facebook-os oldaladat, twitteres fiókodat, youtube-os videódat.

Kattanj Medve Nyereményjáték

Nyerj egy összteleszkópos kerékpárt!

Bónusz nyereményként kisorsolunk a regisztrált felhasználóink között a Speed Bike kerékpárbolt és webáruház jóvoltából egy 79.900 Ft értékű Fuji Discovery összteleszkópos kerékpárt.

A nyeremény feltétele, hogy legyen legalább 1 tartalom feltöltve, és a felhasználónak legyen minimum 100 eseménye (pl. weboldal látogatás, facebook Like, Twitteres követés, videó megnézése). A kerékpárt a Medve Nyereményjáték lezárta után sorsoljuk ki egy szerencsés felhasználónknak. A nyereményét a Speed Bike kispesti üzletében (XIX. Ady Endre út 31.) veheti át személyesen 2012. február 23-ig, vagy szállítási díj megfizetése után kérheti annak házhoz szállítását. Ha a nyertes az időpontig nem veszi át nyereményét, a kerékpár értékének megfelelő pontokat írjuk jóvá (79.900 pont).

 

Mi is ez a medve.hu?

Egy hatalmas nyereményjáték-sorozat, ahol rengeteg nyereményből választhatsz. Melyik tetszik? Melyiket szeretnéd? A Te szavazatod is számít! A 100 legtöbb szavazatot kapott nyereményt kisorsolják a nyereményjátékra jelentkezők között.

Hogyan tudsz jelentkezni a nyereményjátékra?

A Marketing Medve weboldalán a bal oldali kategóriákon belül találod a nyereményeket. Mindegyik nyeremény fölött van egy "Ezt szeretném - erre szavazok!" feliratú link. Az első szavazásod alkalmával regisztrálnod kell, a további szavazatokat a regisztráció során létrehozott felhasználó névvel és jelszóval tudod leadni.

- Első lépésben regisztrálnod kell: http://www.medve.hu/szavazz/register.php

- A kattanj.hu weboldalra itt szavazhatsz: http://medve.hu/szavazz/story.php?title=kattanj-hu

 

Mi történik, ha a Kattanj.hu nem kerül be az első 100-ba a Medve Nyereményjátékában?

Akkor is érdemes oldalunkra regisztrálni, mert azt a 100.000 Ft-nak megfelelő pontszámot akkor is kisorsoljuk 1 olyan szerencsés regisztrált felhasználónknak, aki legalább 1 tartalmat fel is töltött weboldalunkra, és van legalább 100 eseménye (pl. weboldal látogatás, facebook Like, Twiteres követés, videó megnézése).

Sorsolás: 2011. december 19. hétfő

 

Oszd meg a Medve Nyereményjátékot, szólj minél több ismerősödnek, hogy szavazzanak a Kattanj.hu-ra, így Te is nagyobb esélyekkel indulsz!

Magyarország     Románia     Szlovákia     Csehország