Felhasználási feltételek

Szeretnénk, ha az itt található tartalom hasznos lenne mindenki számára. Építené a társadalmat, a kultúrát, a művelődést. Segítene az embereknek megtalálni az olyan weboldalakat, amelyek egyébként csak nehezen bukkannak elő a keresők motorjaiból. Szeretnénk, ha egy újfajta irányzatot mutatna, egy alternatívát a jelenlegi giga-portálokkal szemben.


Minden jöhet, akár magánszemély vagy, akár egy céget képviselsz: lehet szó weboldalról (akár egy aloldalad, amit ki szeretnél emelni), blogról, videó megosztóról (youtube), facebookról, twiterről, iwiwről, vagy amit még kitalálsz;

Csak olyan tartalmat ajánlj, ami elég etikus, ami nem rombolja mások érzelem világát. Amennyiben ez nem sikerül, következményei lesznek; akár feljelentés vagy az oldalad megbüntetése (fekete listára kerülése) a felhasználói fiókoddal együtt.

Az első figyelmeztetés alkalmával írunk neked egy üzenetet, melyet a belépésnél fogsz megkapni, és a feltöltött tartalmaidat bannoljuk (nem lesznek láthatóak, de belépésnél javítható, törölhető).

Ha az első figyelmeztetésnek nem teszel eleget, felhasználói fiókodat letiltjuk. Ez annyit jelent, hogy a regisztrált Felhasználói neveddel, E-mail címeddel többet nem fogsz tudni regisztrálni weboldalunkra. A feltöltött, tiltott tartalmaidat más felhasználó alól sem fogod tudni feltölteni rendszerünkbe.


Tilos:


És hogy mindezeket hogyan ellenőrizzük? Vannak szoftvereink, illetve más felhasználók is jelenthetik a sértő tartalmat.


Továbbá:

... és ami a legfontosabb: NE CSALJ! Ha észre vesszük, hogy pontjaidat csalással szerzed, fiókodat tiltani fogjuk.


Amennyiben nem szabályoztuk, de találunk kifogásolható tartalmat, fenntartjuk a jogot a cselekvésre (vagyis, törölhetjük a tartalmat, felhasználót, illetve módosíthatjuk a szabályrendszert).

Regisztrációddal elfogadod, hogy E-mail címedre időközönként a Kattanj weboldallal kapcsolatos hírlevelet küldhetünk. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a Saját tartalom --> Személyes fül alatt.


A fentiek ellenére sem vállalunk semmilyen felelősséget a felhasználók által feltett tartalmakra, azonban ígérjük, hogy legjobb tudásunknak megfelelően cselekszünk, a lehető legrövidebb időn belül. Továbbá nem vállalunk felelősséget a facebook like-ok, Google+1-ek, Twitter jelölések megtartásáért, amit a felhasználó az adott oldalakon törölhet, viszont renszerünkben pl. egy újra like-olásért már nem jár a pont.